Les 4 núvies de Lo Pebrat d'Ossera

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Les 4 núvies de Lo Pebrat d'Ossera
  • 1/2 l xarop de móres
  • 3 fulls de gelatina
  • 1 culleradeta de confitura de violetes
  • flors comestibles (millor violàcies)
  • 1/2 magrana
  • formatge de cabra "Lo Pebrat d'Ossera"

PREPARACIÓ

1. Escalfem el xarop de móres ( 1 minut al microones, a una potència de 600W)

2. En un bol amb aigua freda hi posem les tres làmines de gelatina (utilitzarem tres per 1/4 l de xarop de móres).

3. Incorporem la gelatina a dins del bol on tenim el xarop de móres, que acabem d'escalfar. Anem desfent la gelatina amb unes pinces fins que no les veiem.

4. Ara, ho passem per un col·lador i ho posem directament en un recipient de plàstic que li doni forma. Tapem el recipient i el posem a la nevera perquè es refredi. Quan el traiem de la nevera ens haurà quedat una gelatina que és com una gominola grossa.

5. En un plat, agafem algunes flors lilàcies i les combinem amb el formatge.

6. En un altre plat, fem un tall de la gelatina que hem fet i la combinem amb uns talls de formatge, una mica de confitura de violetes i una flor decorativa.