Les 3 botifarres de diferent cocció amb bròquil i mongetes

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Manuel Martí
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Col·legi d'Arquitectes de Barcelona, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de bròquil
  • 400 g de mongetes
  • 1 botifarra crua o llonganissa
  • 1 botifarra negra doble
  • 1 botifarra de perol
  • oli
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, escalfeu la botifarra de perol en una paella.
Mentrestant, poseu la botifarra negra tallada en rodanxes en una paella amb oli i deixeu-la coure uns segons només per evitar que es desfaci. Tot seguit, daureu la botifarra crua en una paella amb oli. I ja per acabar, emplateu el bròquil, que prèviament haureu bullit, les mongetes bullides i disposeu les botifarres al voltant. Podeu decorar el plat amb una mica de pebrot confitat amb vinagre.
Anar al contingut