L'engany del rap
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Pep Manubens
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cal Pep, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 cua de rap
- 3 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 2 cebes
- 4-5 pastanagues
- 1 porro
- 1 got de vi blanc
- oli d'oliva
- 200 g de mongetes del ganxet bullides
PREPARACIÓ
Per començar, en una cassola amb oli d'oliva ben calent, poseu-hi els alls aixafats, la fulla de llorer, les cebes tallades a trossos i el porro tallat a trossos i deixeu-ho sofregir.
. Quan estigui tot ben daurat, afegiu-hi les pastanages tallades a rodanxes i el vi blanc i deixeu-lo reduir. A continuació, poseu-hi la cua de rap, prèviament lligada amb un cordill, i deixeu-ho coure tot junt. Quan el rap estigui cuit, retireu-lo, reserveu-lo i passeu el sofregit pel colador xinès.
I ja per acabar, emplateu la cua de rap tallada a rodanxes, poseu-hi les mongetes al costat i salseu-ho tot amb la salsa del sofregit.
. Quan estigui tot ben daurat, afegiu-hi les pastanages tallades a rodanxes i el vi blanc i deixeu-lo reduir. A continuació, poseu-hi la cua de rap, prèviament lligada amb un cordill, i deixeu-ho coure tot junt. Quan el rap estigui cuit, retireu-lo, reserveu-lo i passeu el sofregit pel colador xinès.
I ja per acabar, emplateu la cua de rap tallada a rodanxes, poseu-hi les mongetes al costat i salseu-ho tot amb la salsa del sofregit.