L'engany del rap

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Pep Manubens
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cal Pep, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 cua de rap
  • 3 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 2 cebes
  • 4-5 pastanagues
  • 1 porro
  • 1 got de vi blanc
  • oli d'oliva
  • 200 g de mongetes del ganxet bullides

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli d'oliva ben calent, poseu-hi els alls aixafats, la fulla de llorer, les cebes tallades a trossos i el porro tallat a trossos i deixeu-ho sofregir.
. Quan estigui tot ben daurat, afegiu-hi les pastanages tallades a rodanxes i el vi blanc i deixeu-lo reduir. A continuació, poseu-hi la cua de rap, prèviament lligada amb un cordill, i deixeu-ho coure tot junt. Quan el rap estigui cuit, retireu-lo, reserveu-lo i passeu el sofregit pel colador xinès.

I ja per acabar, emplateu la cua de rap tallada a rodanxes, poseu-hi les mongetes al costat i salseu-ho tot amb la salsa del sofregit.
Anar al contingut