Lasanya freda

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Lasanya freda
  • (per a 2 persones)
  • Plaques de lasanya precuita d'ou "EL PAVO"
  • 1 albergínia
  • 1 ceba grossa
  • 1 carbassó
  • 1 pebrot verd
  • 1 pebrot vermell
  • tomàquet triturat
  • tonyina
  • olivada
  • pebre negre
  • fulles de llorer
  • farigola fresca
  • Per al pesto:
  • 2 grans d'all
  • alfàbrega
  • oli d'oliva verge extra
  • festucs
  • 100 g de formatge feta

PREPARACIÓ

1.Remullem la lasanya precuita a més de 50 graus per rehidratar-la.

2.Posem oli a la cassola i comencem a coure-hi totes les verdures: la ceba, el carbassó, l'albergínia, el pebrot verd i el vermell. També hi afegim els grans de pebre, el llorer, la farigola, i el tomàquet triturat. Ho remenem i deixem que vagi fent...
Ho fem coure en una cassola tapada. Després hi afegim la tonyina i una mica d'olivada.

3.Mentre es va coent, farem el pesto. En un vas de batedora hi posem all, alfàbrega i oli. Hi afegim els festucs i el formatge feta tallat a daus. I ho triturem tot.

4.Preparem la lasanya. Posem el pesto a la base d'un recipient. Estenem dues plaques de lasanya a sota, i hi afegim el farciment a sobre. Després, més plaques i una altra capa de farciment, i anirem fent... Finalment hi posem per sobre el pesto i ja podrà anar cap a la nevera.