Lasanya amb botifarra negra

  • Programa: Cuines
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Casa Bach

INGREDIENTS

  • 100 g de mantega
  • 200 g de farina
  • 1 l de llet
  • 1 bisbe negre
  • "alegrías" (pebrot vermell navarrès)
  • 100 g de formatge ratllat
  • salsa de tomàquet
  • pasta de lasanya

PREPARACIÓ

Per començar, poseu la mantega a la cassola i deixeu que es dauri una mica.
Després afegiu-hi la farina i la llet i comenceu a remenar; salpebreu-ho i tireu-hi una mica de nou moscada. Poc a poc, la beixamel anirà agafant consistència i quan estigui al seu punt, podreu començar a preparar el plat. Abans però, talleu a làmines ben fines la botifarra negra i el pebrot escalivat. Poseu una base de beixamel, una làmina de pasta de lasanya bullida, la botifarra negra, el pebrot i beixamel. Seguiu així fins a fer-ne 4 capes, aleshores acabeu-ho de cobrir amb la beixamel, poseu-hi una mica de salsa de tomàquet per donar-hi color, formatge ratllat i una mica de mantega. Gratineu-ho al forn durant uns minuts i ja tindreu el plat a punt de servir.