Lapskaus (Estofat de vedella) - Noruega
- Programa: Karakia
- Cuina: Anne-Lise Cloetta, Castelldefels
INGREDIENTS
- carn de vedella
- patates
- cebes
- brou de pollastre i verdures
- espècies
- llorer
- oli
- sal
PREPARACIÓ
Sofregiu la ceba tallada ben petita. A part, fregiu la carn de vedella, tallada a daus petits i condimentada amb sal i espècies (del nostre gust).
Quan la carn sigui cuita, afegiu-hi la ceba sofregida, les patates (tallades a daus petits) i una fulla de llorer. Remeneu-ho bé i afegiu-hi el brou que calgui per acabar de coure les patates. Ha de quedar un guisat sense suc, bastant espès.
Aquest plat s'acompanya, normalment, amb melmelada de nabius i pa negre.
Quan la carn sigui cuita, afegiu-hi la ceba sofregida, les patates (tallades a daus petits) i una fulla de llorer. Remeneu-ho bé i afegiu-hi el brou que calgui per acabar de coure les patates. Ha de quedar un guisat sense suc, bastant espès.
Aquest plat s'acompanya, normalment, amb melmelada de nabius i pa negre.