L'amanida d'enciam d'en Bigas Luna

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • L'amanida d'enciam d'en Bigas Luna
  • enciam llarg
  • formatge parmesà
  • rossinyols
  • vinagre de Mòdena
  • 1 pera
  • oli d'oliva verge extra

PREPARACIÓ

1.Tallem el formatge parmesà en làmines ben primetes.

2.Tallem la pera a trossets longitudinals

3.Posem l'enciam a la base del plat i hi anem afegint, amb una mica de gràcia, primer el formatge i després la pera.

4.Piquem els rossinyols i els anem posant per sobre de l'amanida; hi afegim una mica de sal.

5.Ara hi tirem bastant oli d'oliva arbequina, de bastant enlaire, i una mica de vinagre de Mòdena. I ja la tindrem llesta!