La taronja mecànica i Basilico Sour

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Álvarez
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Cocteleria 41º, Barcelona
  • Informació nutricional
    -Obre

    La Taronja Mecànica és ric en vitamina C, un antioxidant molt potent. I el Basilico Sour pel seu contingut en pinya és ideal després d'un àpat copiós.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 40 ml de suc de taronja
  • 35 ml de polpa de fruita de la passió
  • 25 ml de suc de fruita de la passió
  • 30 ml de xarop de flor de saüc
  • gel roca (fins a omplir la coctelera)
  • clara d'ou pasteuritzada
  • una branqueta de canyella (per decorar)
  • torrada de pa de cereals (opcional)
  • mel (opcional)
  • Ingredients Basilico Sour:
  • 8 fulles d'alfàbrega
  • 20 ml de xarop de gingebre
  • 80 ml de suc de pinya
  • 20 ml de suc de llima
  • 20 ml de gínger (ginger ale)
  • gel picat
  • crispetes (opcional)
  • pols de clau d'olor (opcional)

PREPARACIÓ

Taronja mecànica:
Per començar, poseu en una coctelera el suc de la fruita de la passió, la polpa de la fruita de la passió, el suc de taronja, el xarop de flor de saüc, la clara d'ou i uns quants glaçons, tapeu la coctelera i agiteu-ho bé. Seguidament, coleu-lo i reserveu-lo.

I ja per acabar poseu el còctel en una copa, guarniu-lo amb una branqueta de canyella i serviu-lo acompanyat d'una torrada amb mel.

Basilico Sour:
Per començar, aixafeu les fulles d'alfàbrega amb les mans perquè deixin anar la seva aroma. A continuació, poseu-les en un got, cobriu-les amb gel picat, afegiu-hi el suc de pinya i el suc de llima i barregeu-ho bé amb un bastonet. Tot seguit, poseu-hi el xarop de gingebre i el gínger i acabeu d'omplir el got amb més gel picat i guarniu-lo amb unes fulletes d'alfàbrega.

I ja per acabar, serviu el còctel acompanyat d'un bol amb crispetes amb pols de clau d'olor per sobre.

Anar al contingut