La pasta fresca d'en Pablo
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Rosana Huguet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Fonda Emilio, Les Borges del Camp (Tarragona)
INGREDIENTS
- 400 g de pasta fresca (tallarines)
- 24 llagostins
- 1 l de fumet
- 1 ceba
- 1/2 pebrot vermell
- 1 tasseta d'oli d'oliva extra verge
- formatge parmesà
- sal i pebre
PREPARACIÓ
Per començar, en un cassó amb el fumet bulliu-hi la pasta durant dos minuts.
Seguidament, coleu-la i reserveu-la.
Per fer el sofregit, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada i el pebrot picat.
Mentrestant, en una altra paella amb una mica de fumet, poseu-hi a coure els llagostins. Al cap d'un minut, afegiu-hi el parmesà i deixeu-ho coure un parell de minuts més. Tot seguit, poseu-hi el sofregit i la pasta que teníeu reservada i remeneu-ho tot bé. Finalment, rectifiqueu-ho de sal i pebre.
I ja per acabar, emplateu la pasta i poseu-hi una mica de parmesà per sobre.
Seguidament, coleu-la i reserveu-la.
Per fer el sofregit, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada i el pebrot picat.
Mentrestant, en una altra paella amb una mica de fumet, poseu-hi a coure els llagostins. Al cap d'un minut, afegiu-hi el parmesà i deixeu-ho coure un parell de minuts més. Tot seguit, poseu-hi el sofregit i la pasta que teníeu reservada i remeneu-ho tot bé. Finalment, rectifiqueu-ho de sal i pebre.
I ja per acabar, emplateu la pasta i poseu-hi una mica de parmesà per sobre.