La pasta fresca d'en Pablo

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Rosana Huguet
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Fonda Emilio, Les Borges del Camp (Tarragona)

INGREDIENTS

  • 400 g de pasta fresca (tallarines)
  • 24 llagostins
  • 1 l de fumet
  • 1 ceba
  • 1/2 pebrot vermell
  • 1 tasseta d'oli d'oliva extra verge
  • formatge parmesà
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en un cassó amb el fumet bulliu-hi la pasta durant dos minuts.
Seguidament, coleu-la i reserveu-la.

Per fer el sofregit, en una paella amb una mica d'oli sofregiu la ceba picada i el pebrot picat.

Mentrestant, en una altra paella amb una mica de fumet, poseu-hi a coure els llagostins. Al cap d'un minut, afegiu-hi el parmesà i deixeu-ho coure un parell de minuts més. Tot seguit, poseu-hi el sofregit i la pasta que teníeu reservada i remeneu-ho tot bé. Finalment, rectifiqueu-ho de sal i pebre.

I ja per acabar, emplateu la pasta i poseu-hi una mica de parmesà per sobre.