La Clotxa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Hotel Miralles, Horta de Sant Joan
INGREDIENTS
- 2 pans de pagès de 1/2 kg
- 1 kg de tomàquets madurs
- 4 arengades
- 1 cabeça d'all
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Poseu els tomàquets i la cabeça d'alls en una cassoleta de fang, i escaliveu-los al forn.
Mentrestant, fregiu les arengades en una paella amb una mica d'oli calent. Quan estiguin fregides, esmicoleu-les per poder barrejar-les amb els tomàquets i els alls. Partiu el pa de pagès per la meitat i traieu-ne la molla. Farciu-lo amb els tomàquets i els alls una mica aixafats, i amb la sardina esmicolada. Tireu-hi un bon raig d'oli, barregeu-ho ben bé i cobriu-ho amb la mateixa molla de pa.
Mentrestant, fregiu les arengades en una paella amb una mica d'oli calent. Quan estiguin fregides, esmicoleu-les per poder barrejar-les amb els tomàquets i els alls. Partiu el pa de pagès per la meitat i traieu-ne la molla. Farciu-lo amb els tomàquets i els alls una mica aixafats, i amb la sardina esmicolada. Tireu-hi un bon raig d'oli, barregeu-ho ben bé i cobriu-ho amb la mateixa molla de pa.