Kurczak w potrawce (Pollastre amb salsa blanca) - Polònia
- Programa: Karakia
- Cuina: Piotr Perski, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 2 quarters de pollastre
- 4 patates (opcional)
- julivert
- Per a la salsa blanca:
- brou de pollastre
- farina
- crema de llet
PREPARACIÓ
Prepareu el pollastre com a la "zupa buraczkowa".
En una paella, desfeu-hi un parell de cullerades de farina en unes quantes cullerades de brou de pollastre. Remeneu-ho perquè la farina no s'agrumolli i afegiu-hi un raig de crema de llet. Quan tingueu la salsa lligada, reserveu-la.
En una olla petita, feu-hi coure les patates amb la pell. Un cop cuites, deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les a rodanxes.
Serviu el pollastre amb les patates al costat i aboqueu-hi la salsa blanca pel damunt. Escampeu-hi una mica de julivert trinxat per sobre i ja ho podeu servir.
En una paella, desfeu-hi un parell de cullerades de farina en unes quantes cullerades de brou de pollastre. Remeneu-ho perquè la farina no s'agrumolli i afegiu-hi un raig de crema de llet. Quan tingueu la salsa lligada, reserveu-la.
En una olla petita, feu-hi coure les patates amb la pell. Un cop cuites, deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les a rodanxes.
Serviu el pollastre amb les patates al costat i aboqueu-hi la salsa blanca pel damunt. Escampeu-hi una mica de julivert trinxat per sobre i ja ho podeu servir.