Kurczak w potrawce (Pollastre amb salsa blanca) - Polònia

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Piotr Perski, Barcelona

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 2 quarters de pollastre
  • 4 patates (opcional)
  • julivert
  • Per a la salsa blanca:
  • brou de pollastre
  • farina
  • crema de llet

PREPARACIÓ

Prepareu el pollastre com a la "zupa buraczkowa".
En una paella, desfeu-hi un parell de cullerades de farina en unes quantes cullerades de brou de pollastre. Remeneu-ho perquè la farina no s'agrumolli i afegiu-hi un raig de crema de llet. Quan tingueu la salsa lligada, reserveu-la.
En una olla petita, feu-hi coure les patates amb la pell. Un cop cuites, deixeu-les refredar, peleu-les i talleu-les a rodanxes.
Serviu el pollastre amb les patates al costat i aboqueu-hi la salsa blanca pel damunt. Escampeu-hi una mica de julivert trinxat per sobre i ja ho podeu servir.