Kiwis marinats amb xarop de marialluïsa

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • 1 kg de kiwis
  • 500 g de sucre blanc
  • 1/2 l d'aigua
  • 125 g de fulles de marialluïsa seques (o fresques)
  • pell de llimona
  • terrina de gelat de vainilla

PREPARACIÓ

Preparació: 10 minuts
Cocció: el temps de desfer el sucre a l'aigua

1. Poseu l'aigua i el sucre en un cassó i feu-ho bullir. Quan el sucre s'hagi dissolt en l'aigua, aparteu-ho del foc.
2. Al cap d'un minut, afegiu-hi les fulles de marialluïsa i deixeu-ho reposar 10 minuts.
3. Separeu les fulles de marialluïsa i reserveu-les.
4. Amb un ratllador fi, ratlleu la pell de la llimona i poseu-la al xarop.
5. Tritureu les fulles de marialluïsa amb una mica del xarop amb la batedora elèctrica. Passeu aquesta crema per un colador de reixa primeta i reserveu-la.
6. A banda, peleu els kiwis i marineu-los en aquest xarop, que és un almívar.
Per emplatar-ho, talleu els kiwis a daus i poseu-los al centre del plat sense almívar. Després, pinteu el plat amb la crema de marialluïsa, i per últim poseu-hi una o dues boles de gelat de Vainilla.
Són unes postres ideals per quan teniu visites i no voleu fer un pastís o no teniu ganes d'anar a comprar-lo.