Kiveve (Postres de carbassa) - Asunción, Paraguai
- Programa: Karakia
- Cuina: Patricia Duarte, Girona
INGREDIENTS
- 1 carbassa petita
- 5 cullerades de sucre
- 1 beina de vainilla
- aigua
PREPARACIÓ
Talleu la carbassa a trossos. No els peleu; retireu-ne només les llavors. Feu-ho coure en una olla amb força aigua, amb l'olla tapada.
Quan la carbassa s'hagi estovat una mica, afegiu a l'olla la beina de vainilla partida per la meitat al llarg i el sucre. Remeneu-ho i torneu a tapar l'olla.
Quan la carbassa estarà ben cuita, veureu que es comença a desfer: retireu-la del foc. Aboqueu-ho tot en una plata fonda i deixeu que es refredi a la nevera fins al moment de portar-ho a taula.
Aquestes postres, com més fredes, millor.
Quan la carbassa s'hagi estovat una mica, afegiu a l'olla la beina de vainilla partida per la meitat al llarg i el sucre. Remeneu-ho i torneu a tapar l'olla.
Quan la carbassa estarà ben cuita, veureu que es comença a desfer: retireu-la del foc. Aboqueu-ho tot en una plata fonda i deixeu que es refredi a la nevera fins al moment de portar-ho a taula.
Aquestes postres, com més fredes, millor.