Kinnini na (Arròs amb sopa) - Costa d'Ivori
- Programa: Karakia
- Cuina: Mohamed Fofana, Sta.Coloma de Gramenet
INGREDIENTS
- carn de vedella
- ronyons de xai
- arròs
- cebes
- tomàquets
- aigua
- oli de palma
- pastilles de brou concentrat
PREPARACIÓ
En una olla, feu-hi bullir l'arròs en força aigua. Mentrestant, talleu les cebes i els tomàquets a trossos i sofregiu-los en una cassola amb una mica d'oli de palma (oli vermell).
Talleu la carn a trossos i poseu-la a la cassola del sofregit. Remeneu-ho tot una mica i afegiu-hi aigua fins gairebé a dalt de tot de la cassola (ha de quedar molt caldós). Desfeu-hi un parell de pastilles de brou concentrat i deixeu-ho coure tapat durant una bona estona.
Serviu el plat d'arròs amb la carn i el brou per sobre.
Talleu la carn a trossos i poseu-la a la cassola del sofregit. Remeneu-ho tot una mica i afegiu-hi aigua fins gairebé a dalt de tot de la cassola (ha de quedar molt caldós). Desfeu-hi un parell de pastilles de brou concentrat i deixeu-ho coure tapat durant una bona estona.
Serviu el plat d'arròs amb la carn i el brou per sobre.