Keptas vistos vyniotinis su slyvomis (Pollastre farcit) - Lituània

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Jura Zymantas, Barcelona

INGREDIENTS

  • pollastre
  • nou moscada
  • pebre
  • sal
  • brou
  • oli
  • Per al farciment:
  • prunes trossejades
  • el cor i el fetge del pollastre
  • ceba sofregida
  • ou

PREPARACIÓ

Desosseu el pollastre, salpebreu-lo al vostre gust i condimenteu-lo amb una mica de nou moscada. Prepareu el farciment aixafant el fetge i el cor del pollastre; després barregeu-ho amb la ceba sofregida, les prunes a trossos i l'ou, que us servirà per lligar aquesta pasta. Repartiu el farciment per sobre del pollastre, tanqueu-lo amb cordill de cuina. Coeu el pollastre al forn amb un o dos cullerots de brou i un bon raig d'oli d'oliva pel damunt.

Anar al contingut