Kashrimi pulao (Arròs amb fruita seca) - Rajasthan, Índia
- Programa: Karakia
- Cuina: Edgar Gual, Sabadell
INGREDIENTS
- arròs basmati
- ghee (mantega clarificada)
- 1 ceba
- panses de Corint
- ametlles laminades
- aigua
- sal
PREPARACIÓ
Poseu una olla al foc amb aigua i feu-hi coure l'arròs. Saleu-lo al vostre gust. Un cop cuit, escorreu-lo i reserveu-lo.
Peleu i trinxeu menuda la ceba. Enrossiu-la en una paella amb una mica de ghee i afegiu-hi unes quantes panses i l'ametlla laminada. Saleu-ho lleugerament i remeneu-ho.
Passats un parell de minuts ja hi podeu afegir l'arròs que teniu reservat.
Remeneu-ho perquè es barregi tot plegat i ja ho podeu servir.
Nota:
Podeu calcular un parell de grapats d'arròs per persona, si ha de servir com a plat, o només un grapat per cap si el voleu preparar com a acompanyament.
Peleu i trinxeu menuda la ceba. Enrossiu-la en una paella amb una mica de ghee i afegiu-hi unes quantes panses i l'ametlla laminada. Saleu-ho lleugerament i remeneu-ho.
Passats un parell de minuts ja hi podeu afegir l'arròs que teniu reservat.
Remeneu-ho perquè es barregi tot plegat i ja ho podeu servir.
Nota:
Podeu calcular un parell de grapats d'arròs per persona, si ha de servir com a plat, o només un grapat per cap si el voleu preparar com a acompanyament.