Kaledu barsciai (Sopa de ceps i remolatxa) - Lituània
- Programa: Karakia
- Cuina: Audrius Stasiulaitis, Barcelona
INGREDIENTS
- ceps secs
- pastanagues
- patates
- remolatxa
- ceba
- nap
- llorer
- aigua
- pebre
- sal
PREPARACIÓ
Deixeu els ceps -o qualsevol altra classe de bolets secs que tingueu a mà- en remull en aigua abundant com a mínim durant 3 o 4 hores.
Peleu les patates, les pastanagues, la ceba, la remolatxa i el nap i talleu-ho tot ben petit. Poseu-ho tot a l'aigua en què tenim els bolets en remull i feu-ho coure durant mitja hora aproximadament. Si us agrada, hi podeu afegir un raig de crema de llet.
Aquesta sopa se sol menjar acompanyada de llesques de pa integral o de virtinukai (crestes de bolets).
Peleu les patates, les pastanagues, la ceba, la remolatxa i el nap i talleu-ho tot ben petit. Poseu-ho tot a l'aigua en què tenim els bolets en remull i feu-ho coure durant mitja hora aproximadament. Si us agrada, hi podeu afegir un raig de crema de llet.
Aquesta sopa se sol menjar acompanyada de llesques de pa integral o de virtinukai (crestes de bolets).