Kai ma moang him ma pan (Pollastre amb anacards) - Tailàndia

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Krissadakorn Akkala "Chet" (restaurant Thai Gardens), Barcelona

INGREDIENTS

  • 1/2 kg de pollastre
  • 1 pebrot
  • 1 ceba
  • 1 ceba tendra
  • 1-2 pastanagues
  • 250 g de mongeta verda
  • pinya trossejada
  • 20-25 anacards
  • 1 culleradeta de sal
  • 2 cullerades de salsa d'ostres

PREPARACIÓ

Salteu els trossos de carn de pollastre en una paella amb oli. Afegiu-hi la salsa d'ostres i la sal. Piqueu la ceba i la ceba tendra.
Ratlleu la pastanaga i talleu les mongetes i el pebrot a trossets.
Incorporeu les verdures i la pinya trossejada a la paella del pollastre i salteu-ho uns quants minuts. Just abans de servir el plat, afegiu-hi els anacards.