Kai jiew (Truita tailandesa) - Tailàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Krissadakorn Akkala "Chet", Barcelona
INGREDIENTS
- 6 ous
- salsa de peix
- 2 escalunyes
- suc de llimona
- oli de gira-sol
PREPARACIÓ
Bateu els ous amb un raig de salsa de peix i mitja culleradeta de pebre blanc. Afegiu-hi les escalunyes tallades fines i un rajolí de suc de llimona. Continueu batent els ous una mica més.
Poseu una paella al foc amb força oli de gira-sol. Quan sigui calent, aboqueu-hi els ous batuts i aneu-los remenant per tal que es coguin.
Passats uns 2 o 3 minuts, quan la truita sigui rossa d'un costat, gireu-la ajudant-vos amb una espàtula (no feu servir un tombatruites perquè us cauria tot l'oli per sobre).
Deixeu-la coure un parell de minuts més per l'altre costat i ja estarà llesta per servir.
Poseu una paella al foc amb força oli de gira-sol. Quan sigui calent, aboqueu-hi els ous batuts i aneu-los remenant per tal que es coguin.
Passats uns 2 o 3 minuts, quan la truita sigui rossa d'un costat, gireu-la ajudant-vos amb una espàtula (no feu servir un tombatruites perquè us cauria tot l'oli per sobre).
Deixeu-la coure un parell de minuts més per l'altre costat i ja estarà llesta per servir.