Kafta (Hamburgueses àrabs) - Síria
- Programa: Karakia
- Cuina: Hani Sarkis, Barcelona
INGREDIENTS
- carn picada
- patates
- tomàquets
- ceba
- julivert
- oli d'oliva
- sal
PREPARACIÓ
Prepareu una mena d'hamburgueses amb la carn, la ceba i el julivert, tot trinxat molt menut.
En una paella alta i que pugui anar al forn, feu-hi una primera capa amb les hamburgueses; cobriu-les amb patates tallades a rodanxes més aviat gruixudes i prèviament fregides.
A sobre de tot, poseu-hi una capa de rodanxes de tomàquet vermell.
Amaniu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva i enforneu-ho fins que sigui cuit.
Serviu les kaftes soles, amb amanida o acompanyades amb arròs i fideus torrats.
En una paella alta i que pugui anar al forn, feu-hi una primera capa amb les hamburgueses; cobriu-les amb patates tallades a rodanxes més aviat gruixudes i prèviament fregides.
A sobre de tot, poseu-hi una capa de rodanxes de tomàquet vermell.
Amaniu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva i enforneu-ho fins que sigui cuit.
Serviu les kaftes soles, amb amanida o acompanyades amb arròs i fideus torrats.