Jiazu de pasta fresca farcit de carn
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep M. Kao i Chien Jung Kao
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Shangai, Barcelona / Tarragona
INGREDIENTS
- Per a la pasta:
- 500 g de farina
- 1,25 l d'aigua
- sal Per al farcit:
- carn picada de vedella
- 1 carbassó
- 1 ceba tendra
- 15 g de gingebre
- 1 got d'oli de sèsam
- sal Per a la salsa:
- 1 got de salsa de soja
- 1/4 de got de vinagre
- 1 raig d'oli de sèsam
- 1 ceba tendra
PREPARACIÓ
Per fer la pasta, bateu la farina, l'aigua i la sal en una batedora. Després deixeu reposar la pasta durant 10 minuts.
Mentrestant, poseu la carn picada de vedella en un bol. Afegiu-hi un ou, sal i una mica d'aigua. Barregeu-ho fins que quedi ben compacte. Tot seguit, incorporeu-hi una mica d'oli de sèsam, la ceba tendra i el carbassó picats, i torneu a barregar-ho. A continuació, talleu la pasta a trossos. Estireu un dels trossos, donant-li una forma allargada, i talleu-lo a trossos petits. Aixafeu-los amb la mà i aplaneu-los amb un rodet. Després farciu la pasta amb la carn picada. Ajunteu els extrems de la pasta i tanqueu els farcellets. Tot seguit, bulliu-los durant 8 minuts. Després poseu-los en un recipient de bambú i tapeu-lo. Per fer la salsa, poseu la salsa de soja i el vinagre en un bol. Afegiu-hi oli de sèsam, gingebre picat, i barregeu-ho.
Mentrestant, poseu la carn picada de vedella en un bol. Afegiu-hi un ou, sal i una mica d'aigua. Barregeu-ho fins que quedi ben compacte. Tot seguit, incorporeu-hi una mica d'oli de sèsam, la ceba tendra i el carbassó picats, i torneu a barregar-ho. A continuació, talleu la pasta a trossos. Estireu un dels trossos, donant-li una forma allargada, i talleu-lo a trossos petits. Aixafeu-los amb la mà i aplaneu-los amb un rodet. Després farciu la pasta amb la carn picada. Ajunteu els extrems de la pasta i tanqueu els farcellets. Tot seguit, bulliu-los durant 8 minuts. Després poseu-los en un recipient de bambú i tapeu-lo. Per fer la salsa, poseu la salsa de soja i el vinagre en un bol. Afegiu-hi oli de sèsam, gingebre picat, i barregeu-ho.