Jiazu de pasta fresca farcit de carn

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Josep M. Kao i Chien Jung Kao
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Shangai, Barcelona / Tarragona

INGREDIENTS

  • Per a la pasta:
  • 500 g de farina
  • 1,25 l d'aigua
  • sal Per al farcit:
  • carn picada de vedella
  • 1 carbassó
  • 1 ceba tendra
  • 15 g de gingebre
  • 1 got d'oli de sèsam
  • sal Per a la salsa:
  • 1 got de salsa de soja
  • 1/4 de got de vinagre
  • 1 raig d'oli de sèsam
  • 1 ceba tendra

PREPARACIÓ

Per fer la pasta, bateu la farina, l'aigua i la sal en una batedora. Després deixeu reposar la pasta durant 10 minuts.
Mentrestant, poseu la carn picada de vedella en un bol. Afegiu-hi un ou, sal i una mica d'aigua. Barregeu-ho fins que quedi ben compacte. Tot seguit, incorporeu-hi una mica d'oli de sèsam, la ceba tendra i el carbassó picats, i torneu a barregar-ho. A continuació, talleu la pasta a trossos. Estireu un dels trossos, donant-li una forma allargada, i talleu-lo a trossos petits. Aixafeu-los amb la mà i aplaneu-los amb un rodet. Després farciu la pasta amb la carn picada. Ajunteu els extrems de la pasta i tanqueu els farcellets. Tot seguit, bulliu-los durant 8 minuts. Després poseu-los en un recipient de bambú i tapeu-lo. Per fer la salsa, poseu la salsa de soja i el vinagre en un bol. Afegiu-hi oli de sèsam, gingebre picat, i barregeu-ho.