Jerk chicken and pork (Pollastre i costelles estil "jerk") - Surrey i Middlesex, Jamaica
- Programa: Karakia
- Cuina: Kiki Marriott i Michelle Mendez, Barcelona
INGREDIENTS
- pollastre
- costelles de porc
- salsa jerk (vegeu-ne la recepta a part)
PREPARACIÓ
Unteu els trossos de pollastre i costella de porc que vulgueu fer a la barbacoa amb la salsa jerk i deixeu-los adobar, mínim un dia; molt millor si els podeu deixar en adob durant un parell de dies.
Prepareu les brases de la barbacoa i, quan estiguin a punt, poseu sobre les graelles els trossos de carn adobada i deixeu que es vagi coent lentament.
Podeu acompanyar el tall amb una amanida d'alvocat, amb rice and peas o amb ackee and saltfish (vegeu-ne receptes a part) i una mica de bammy, una mena de pa fet amb farina de iuca.
Prepareu les brases de la barbacoa i, quan estiguin a punt, poseu sobre les graelles els trossos de carn adobada i deixeu que es vagi coent lentament.
Podeu acompanyar el tall amb una amanida d'alvocat, amb rice and peas o amb ackee and saltfish (vegeu-ne receptes a part) i una mica de bammy, una mena de pa fet amb farina de iuca.