Jalapeños tuna melt (Entrant de tonyina amb 'jalapeños') - Estats Units

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Carlin Miracle, Barcelona

INGREDIENTS

  • pa de motlle
  • jalapeños
  • tonyina de llauna en oli
  • suc de llimona
  • maionesa
  • formatge a talls per fondre
  • ceba
  • pebre
  • sal

PREPARACIÓ

Preescalfeu el forn (només amb el grill encès).
Trinxeu la ceba i barregeu-la amb la maionesa, la tonyina, el suc de llimona i condimenteu-ho al vostre gust amb sal i pebre.
Repartiu aquesta barreja per sobre de les llesques de pa de motlle. Si ho preferiu, podeu canviar el pa per fulles d'enciam tipus iceberg, que us faran de recipient per barrejar-hi la tonyina. Col·loqueu uns quants bocins de jalapeños al damunt de la barreja. Si hi ha algú que no toleri el picant, esbandiu a raig d'aixeta els jalapeños perquè no piquin tant.
Poseu un tall de formatge per fondre (tipus cheddar, gruyère, emmental...) per sobre dels jalapeños i enforneu-ho només 1 minut, perquè el formatge es fongui i la tonyina no s'escalfi.