Iogurts amb gelatina de melmelada de mango.
Melmelada de tomàquet verd.

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Iogurts amb gelatina de melmelada de mango
  • (per a 6 racions)
  • 100 g de melmelada de mango
  • 150 ml d'aigua envasada
  • 1 full de gelatina
  • fulles de menta
  • 600 g de iogurt d'ovella
  • Melmelada de tomàquet verd
  • 1 kg de tomàquets verds àcids
  • 100 g de nabius
  • 1/2 kg de sucre blanc
  • suc i pell de llimona
  • 400 ml d'aigua envasada

PREPARACIÓ

Iogurts amb gelatina de melmelada de mango
1. Comencem el primer plat escalfant la melmelada en un cassó. Hi afegim aigua freda.
Mullem amb més aigua freda la gelatina i trinxem la menta.

2. Quan la gelatina ja té textura, la posem dins el cassó perquè es desfaci. Ho colem tot i, amb una cullera, hi anem passant la fruita.

3. Fem refredar la gelatina amb una mica més d'aigua freda i la posem a la nevera. Un cop freda, hi afegim la menta i ho batem tot una mica.

4. Ara posem la gelatina en una mànega pastissera i l'anem posant als iogurts.
Després, cap a la nevera!

Melmelada de tomàquet verd
1. Per fer la melmelada de tomàquet verd comencem buidant el tomàquet i, en un colador, hi anem premsant la polpa per treure-li tot el suc. Mentrestant, anem tallant a daus la pell del tomàquet.

2. Fem coure a foc lent els nabius, que abans ja hem rehidratat. Ara hi afegim els trossos de tomàquet i l'aigua que han fet.

3. Mentre es va coent tot, hi afegim el sucre, el suc de llimona i també hi ratllem directament una mica de pell d'una altra llimona.

4. Ho anem barrejant tot i ho deixem coure, però, abans, apugem el foc.