Iogurt búlgar Mikhaela (.) - Catalunya
- Programa: Karakia
- Cuina: David Ymbernon, Barcelona
INGREDIENTS
- iogurt búlgar
- papaia
- mango
- nespres
- fondant de color taronja
PREPARACIÓ
Peleu les fruites i retireu-ne les llavors o els pinyols. Talleu-les a làmines o daus de mida no gaire grossa.
Poseu 3 o 4 cullerades de iogurt a cada copa. Repartiu-hi una mica de cada fruita per sobre.
Estireu un tros de fondant de color taronja (el trobareu en botigues especialitzades) amb un corró; que us quedi més aviat prim. Talleu-ne unes quantes tires fines i poseu-ne una per sobre de cada copa de iogurt amb fruita.
Poseu 3 o 4 cullerades de iogurt a cada copa. Repartiu-hi una mica de cada fruita per sobre.
Estireu un tros de fondant de color taronja (el trobareu en botigues especialitzades) amb un corró; que us quedi més aviat prim. Talleu-ne unes quantes tires fines i poseu-ne una per sobre de cada copa de iogurt amb fruita.