Involtini di masculini al forno (Seitons al forn) - Itàlia

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Alessandro Castro, Barcelona

INGREDIENTS

  • seitons
  • tàperes en salmorra
  • alfàbrega fresca
  • pa ratllat
  • tomàquets madurs
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Prepareu el farciment barrejant al pa ratllat, l'alfàbrega fresca picada ben fina, les tàperes picades i un bon raig d'oli d'oliva.
Netegeu els seitons i obriu-los al llarg. Farciu cada seitó amb una cullerada de la pasta que hem preparat i enrotlleu-lo, començant per la part de dalt i deixant la cua sense cargolar.
Poseu els seitons ja farcits en una safata per anar al forn amb força oli. Saleu-los lleugerament i tireu-hi una mica de tomàquet ratllat i oli d'oliva una altra vegada.
Coeu-ho al forn durant uns 10 minuts i ja estan a punt per menjar.

Anar al contingut