Infusió de te aromatitzat

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • suc d'una taronja i d'una llimona
  • 2 cullerades de mel de flors
  • 1 termos de 750 cl
  • fulles de romaní
  • 20 g de te neutre
  • 550 cl d'aigua envasada
  • 20 g de gingebre ratllat

PREPARACIÓ

Cocció: 10 minuts
Preparació: 2 minuts

Procediment:

1. Poseu la mel, el gingebre ratllat, el romaní i els sucs de fruita en un cassó i feu-ho bullir fins que la mel es desfaci.
2. Afegiu-hi l'aigua i espereu que bulli.
3. Quan hagi arrencat el bull, traieu-la del foc i deixeu-la reposar 2 minuts.
4. Infusioneu-hi el te i deixeu que es refredi.
5. Coleu la infusió i poseu-la en un termos per emportar-vos-el a la feina o on vulgueu.