Hua Sheng (Cacauets fregits) - Pequín, Xina
- Programa: Karakia
- Cuina: Jing Jing Yuan, Barcelona
INGREDIENTS
- un grapat de cacauets crus
- oli per fregir
- sal
PREPARACIÓ
Traieu els cacauets de la closca però deixeu-los la pell.
Poseu-los en un wok i afegiu-hi un bon raig d'oli. Aneu-los remenant amb una cullera de fusta, vigilant que no es cremin.
Al cap d'uns 5 minuts (tot dependrà de la quantitat de cacauets que fregiu), retireu-los del wok, poseu-los en un plat i saleu-los generosament. Així, en calent, la sal quedarà enganxada als cacauets.
Deixeu-los refredar abans de portar-los a taula.
Poseu-los en un wok i afegiu-hi un bon raig d'oli. Aneu-los remenant amb una cullera de fusta, vigilant que no es cremin.
Al cap d'uns 5 minuts (tot dependrà de la quantitat de cacauets que fregiu), retireu-los del wok, poseu-los en un plat i saleu-los generosament. Així, en calent, la sal quedarà enganxada als cacauets.
Deixeu-los refredar abans de portar-los a taula.