Hoy tod (Crep de musclos) - Tailàndia

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Onpimon Chindawech "Pui" (restaurant Tivoli's Bistro), Barcelona

INGREDIENTS

  • 100 g de musclos sense closca
  • 250 g de farina de tapioca
  • 125 g de farina
  • 125 g de farina de blat de moro
  • 2 ous
  • 200 g de brots de soja germinada
  • 4 cullerades de salsa de soja
  • pebre negre
  • 375 cl d'aigua

PREPARACIÓ

Barregeu totes les farines amb aigua per tal d'aconseguir una pasta homogènia.
Poseu una cullerada d'oli en una paella antiadherent i aboqueu-hi un parell de cullerots d'aquesta pasta. Deixeu-la daurar d'un costat, sense remenar-la, i escampeu-hi pel damunt els musclos juntamenti els ous batuts. Al cap d'un parell de minuts, gireu la crep i deixeu-la daurar per l'altre costat. No patiu si se us trenca en girar-la, perquè heu de partir-la en trossos petits. Afegiu-hi la meitat dels brots de soja germinada i un parell de cullerades de salsa de soja. Barregeu-ho bé i ja ho podeu servir, amb la resta de brots de soja d'acompanyament.