Hobak-jon (Carbassó arrebossat) - Seül, Corea del Sud

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Hyemin Lee, Barcelona

INGREDIENTS

  • carbassó
  • pebrot vermell
  • pebrot verd
  • ou
  • maizena
  • oli de sèsam (o un oli suau per fregir)
  • sal

PREPARACIÓ

Renteu el carbassó i, sense pelar-lo, talleu-lo a rodanxes. Deixeu els talls de carbassó en un plat, posats de manera que no quedin tapats els uns amb els altres. Saleu-los i deixeu-los reposar una estona perquè deixin anar l'aigua.
Talleu unes quantes tires fines de pebrot verd i vermell i després talleu les tires a daus molt petits. Reserveu-ho.
Bateu l'ou i passeu-lo per un sedàs fi. D'aquesta manera, quedarà més "net" i l'arrebossat serà més fi.
Retireu l'aigua que han tret els talls de carbassó eixugant-los amb un paper de cuina.
Passeu les rodanxes de carbassó primer per la maizena -espolseu-ne l'excés- i després per l'ou. Fregiu-les en una paella amb molt poc oli i a foc fluix. Un cop siguin cuites d'un costat, gireu-les i poseu damunt de cada rodanxa uns quants dauets de pebrot.
Un cop trets de la paella, deixeu els talls de carbassó sobre un paper de cuina perquè absorbeixi l'excés d'oli.