Hiyayakko (Aperitiu de tofu) - Japó
- Programa: Karakia
- Cuina: Kenji Ueno, Barcelona
INGREDIENTS
- tofu
- gingebre fresc
- katsuobushi (encenalls de bonítol sec)
- salsa de soja
PREPARACIÓ
Talleu el tofu a daus.
Peleu un tros de gingebre i ratlleu-lo ben fi. Us ha de quedar com una pasta.
Poseu-ne una mica sobre els daus de tofu i, pel damunt, escampeu-hi uns quants encenalls de bonítol sec (katsuobushi).
Serviu una mica de salsa de soja a part, en un platet, per sucar-hi el tofu.
Peleu un tros de gingebre i ratlleu-lo ben fi. Us ha de quedar com una pasta.
Poseu-ne una mica sobre els daus de tofu i, pel damunt, escampeu-hi uns quants encenalls de bonítol sec (katsuobushi).
Serviu una mica de salsa de soja a part, en un platet, per sucar-hi el tofu.