Hamburguesa

  • Programa: Cuina x solters
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per persona:
  • 200 g de carn picada de vedella
  • 2 fulles d'enciam llarg
  • 1 tomàquet
  • 1 cogombre agredolç
  • 1 ceba de Figueres
  • 1 tall de cansalada viada fumada
  • 1 ou de gallina
  • 1 cullerada de salsa de ravenets picants
  • 1 panet de Viena rodó
  • 1 cullerada de quetxup de bona qualitat
  • 1 tall de formatge de Cheddar

PREPARACIÓ

1. Talleu la ceba amb la mandolina i daureu-la en una paella amb una mica de sal. Tot seguit, afegiu-hi aigua per estovar-la.
2. Talleu el tomàquet i l'enciam a la juliana.
3. Després, talleu el panet de Viena per la meitat i feu-hi un quadrat a la part de sobre de l'entrepà.
4. Talleu el cogombre a rodanxes.
5. Salpebreu l'hamburguesa i la coeu a la planxa al vostre gust.
6. Salteu la cansalada.
7. I, finalment, escampeu la salsa de ravenets pel pa, i hi poseu les rodanxes de tomàquet, una pessic de sal, els cogombres, l'hamburguesa, la cansalada, el formatge, la ceba, el quetxup i, al damunt de tot, l'enciam.
8. Per acabar, tapeu l'entrepà, poseu l'ou al forat quadrat del pa, i el coeu-ho al forn un parell de minuts.