Hamburguesa de conill amb ceba, rossinyols, formatge i espàrrecs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Enric Millà
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Filete Ruso, Barcelona
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 4 coques de pa
- 600 g de carn picada de conill
- 2 cebes tendres
- 160 g de formatge de cabra o ovella
- 200 g de rossinyols
- 8 espàrrecs de marge
- 120 g de patata del bufet
- oli d'oliva
- flor de sal
- sal
PREPARACIÓ
Per començar, piqueu la carn de conill amb ganivet, feu-ne boles de 150 grams, aplaneu-les i deixeu-les coure en una planxa ben calenta amb una mica d'oli. Quan estiguin dauradetes, saleu-les amb flor de sal.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu la ceba, tallada en juliana, amb els rossinyols. Quan estiguin rossos, rectifiqueu-ho de sal.
Tot seguit, talleu la patata molt fina amb una mandolina i fregiu-la en una paella amb oli abundant fins a obtenir unes xips. Després, reserveu-les sobre paper absorbent i saleu-les.
Finalment, poseu un raig d'oli al pa de coca, torreu-lo en una planxa ben calenta i, mentrestant, marqueu els espàrrecs a la planxa.
I ja per acabar, sobre el pa de coca, i per aquest ordre, poseu l'hamburguesa, el saltat de ceba i rossinyols, el formatge tallat a làmines fines, que es desfarà amb la calor, els espàrrecs, un raig d'oli d'oliva i acompanyeu el plat amb les patates xips.
A continuació, en una paella amb una mica d'oli salteu la ceba, tallada en juliana, amb els rossinyols. Quan estiguin rossos, rectifiqueu-ho de sal.
Tot seguit, talleu la patata molt fina amb una mandolina i fregiu-la en una paella amb oli abundant fins a obtenir unes xips. Després, reserveu-les sobre paper absorbent i saleu-les.
Finalment, poseu un raig d'oli al pa de coca, torreu-lo en una planxa ben calenta i, mentrestant, marqueu els espàrrecs a la planxa.
I ja per acabar, sobre el pa de coca, i per aquest ordre, poseu l'hamburguesa, el saltat de ceba i rossinyols, el formatge tallat a làmines fines, que es desfarà amb la calor, els espàrrecs, un raig d'oli d'oliva i acompanyeu el plat amb les patates xips.