Hamburguesa d'ànec amb ceba i mostassa

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Ramon Freixa
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El racó d'en Freixa, Barcelona

INGREDIENTS

  • 100 g de magret d'ànec
  • 1 escalunya
  • 100 g de papada de porc
  • 50 g de molla de pa
  • 1 ou
  • 1 ceba vermella
  • 1 ceba de Figueres
  • 1/4 de l de llet
  • formatge manxego
  • pa de 7 cereals
  • 1 gelat de mostassa verda (opcional)
  • sal, pebre i oli
  • 1 nou de mantega
  • 1 cullerada de sucre morè

PREPARACIÓ

Per començar, poseu en un bol el magret d'ànec picat, l'escalunya picada, la papada picada, l'ou, la molla de pa remullada, el pebre i la sal i remeneu-ho tot bé amb una cullera. Després, amb les mans, doneu forma d'hamburgueses a la massa.

A continuació, en una paella amb una mica de mantega, sofregiu la ceba vermella tallada a la juliana i amb una mica de sucre morè.

Tot seguit, poseu en un cassó la llet i la ceba de Figueres, pelada i sencera, i deixeu-ho coure.

Finalment, en una paella amb una mica d'oli, fregiu les hamburgueses fins que quedin dauradetes.

I ja per acabar, emplateu les hamburgueses, poseu-hi ceba vermella sofregida i el formatge manxego ratllat per sobre, i guarniu el plat amb la ceba de Figueres, el pa, i amb una caneló de gelat de mostassa