Hale (Pastissets de barreja de fruita seca) - Marroc

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Jamila Ben Said, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 kg de farina
  • 1/2 kg de mantega
  • 200 g de panses de Corint
  • 200 g de pinyons torrats
  • 200 g d'ametlles torrades
  • 200 g de nous torrades
  • 200 g de sèsam torrat
  • sucre glacé

PREPARACIÓ

Trossegeu les ametlles, els pinyons i les nous. No ho trinxeu perquè us quedaria massa esmicolat i se n'han de trobar trossets quan en mengeu.
Treballeu a mà la farina i la mantega. Afegiu-hi la barreja trossejada i les panses de Corint. Amasseu-ho una estona i ja podreu començar a donar forma als pastissets.
Coeu-los al forn uns 10 minuts a 180º, amb el forn preescalfat.
Un cop cuits, deixeu-los refredar i tireu-hi una mica de sucre glacé pel damunt.