Hale (Pastissets de barreja de fruita seca) - Marroc
- Programa: Karakia
- Cuina: Jamila Ben Said, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 kg de farina
- 1/2 kg de mantega
- 200 g de panses de Corint
- 200 g de pinyons torrats
- 200 g d'ametlles torrades
- 200 g de nous torrades
- 200 g de sèsam torrat
- sucre glacé
PREPARACIÓ
Trossegeu les ametlles, els pinyons i les nous. No ho trinxeu perquè us quedaria massa esmicolat i se n'han de trobar trossets quan en mengeu.
Treballeu a mà la farina i la mantega. Afegiu-hi la barreja trossejada i les panses de Corint. Amasseu-ho una estona i ja podreu començar a donar forma als pastissets.
Coeu-los al forn uns 10 minuts a 180º, amb el forn preescalfat.
Un cop cuits, deixeu-los refredar i tireu-hi una mica de sucre glacé pel damunt.
Treballeu a mà la farina i la mantega. Afegiu-hi la barreja trossejada i les panses de Corint. Amasseu-ho una estona i ja podreu començar a donar forma als pastissets.
Coeu-los al forn uns 10 minuts a 180º, amb el forn preescalfat.
Un cop cuits, deixeu-los refredar i tireu-hi una mica de sucre glacé pel damunt.