Gules, faves i suc de pebrots

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Josep Santiago
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Cuines de Santa Caterina, Barcelona

INGREDIENTS

  • 200 g de gules del Nord
  • 250 g de faves pelades
  • 1 cabeça d'alls
  • 1 bitxo
  • 1 tasseta d'oli d'oliva
  • 4 pebrots de Guernica
  • sal i pebre
  • Per al suc de pebrots:
  • 1 kg de pebrots vermells
  • 1 tasseta d'oli d'oliva verge
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, amaniu els pebrots sencers amb oli i sal en una safata i poseu-los al forn durant mitja hora a 200 graus.
Quan estiguin cuits, peleu-los, passeu-los pel colador xinès i reserveu-ne el suc en un bol.

Tot seguit, en un cassó confiteu l'oli amb una mica d'all tallat a làmines i un bitxo.

A continuació, salteu les favetes i les gules en una paella amb una mica de l'oli confitat.

Seguidament, salteu els pebrots de Guernika en una altra paella amb una mica de l'oli confitat.

Finalment, barregeu els pebrots amb les favetes i les gules.

I ja per acabar, emplateu les favetes, les gules i els pebrots i salseu-ho tot amb el suc de pebrots.
Anar al contingut