Gulashsuppe (Sopa de "gulasch") - Alemanya

  • Programa: Karakia
  • Cuina: Heidi Fink i Regine Lucas, Calella

INGREDIENTS

  • carn de vedella per estofar
  • ceba
  • comí mòlt
  • pebre negre
  • pebre vermell (paprika)
  • tomàquet concentrat
  • aigua
  • oli i sal

PREPARACIÓ

Talleu la carn a daus petits. Si us agrada, podeu barrejar carn de vedella i de porc. Peleu i trinxeu una ceba de mida grossa.
Poseu un pot al foc amb aigua per tenir-la calenta quan arribi el moment.
En una cassola amb un bon raig d'oli, sofregiu-hi un parell de minuts la ceba i després afegiu-hi la carn. Condimenteu-ho amb sal, comí mòlt, pebre negre i força pebre vermell. Afegiu-hi dues o tres cullerades de concentrat de tomàquet, té un gust més intens que el tomàquet natural i li dóna un gust diferent al plat. Remeneu-ho i aboqueu-hi l'aigua calenta.
Deixeu-ho fer xup-xup amb la cassola tapada durant mitja hora aproximadament (el temps pot variar segons la quantitat de carn que estofeu). Remeneu-ho de tant en tant.
Serviu aquesta sopa ben calenta.

Anar al contingut