Guisat de sípia amb patates i pèsols

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per al fumet:
  • 1 ceba grossa
  • llorer
  • 2 grans d'all
  • pebre
  • 600 g de peix de roca
  • Guisat de sípia amb patates i pèsols
  • (per a 2 persones)
  • 2 sípies
  • Per al sofregit:
  • ceba
  • all
  • tomàquet natural
  • pèsols
  • julivert
  • 1 kg de patates blanques petites

PREPARACIÓ

1.Comencem a fer el fumet. Posem la ceba i els alls dins l'aigua que bull, i el pebre i el llorer. Hi aboquem tot el peix de roca.

2.Després, hi afegim sal.

3.Mentrestant, preparem el sofregit tallant la ceba. Oli a la cassola, i, a dins, la ceba. Tallem la sípia i esberlem la patata.

4.Quan la ceba estigui daurada, hi afegim els trossets de sípia. Tallem l'all ben petit. Posem sal a la cassola, els trossets d'all, i ara hi aboquem el tomàquet.

5.Així queda el sofregit. Hi posem un pèl més de sal. Després hi afegim la patata esberlada i el fumet. Ho deixem coure.

6.Després hi aboquem una mica d'all i força julivert. I, al final, els pèsols.