Guisat de sípia amb patates i pèsols
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per al fumet:
- 1 ceba grossa
- llorer
- 2 grans d'all
- pebre
- 600 g de peix de roca
- Guisat de sípia amb patates i pèsols
- (per a 2 persones)
- 2 sípies
- Per al sofregit:
- ceba
- all
- tomàquet natural
- pèsols
- julivert
- 1 kg de patates blanques petites
PREPARACIÓ
1.Comencem a fer el fumet. Posem la ceba i els alls dins l'aigua que bull, i el pebre i el llorer. Hi aboquem tot el peix de roca.
2.Després, hi afegim sal.
3.Mentrestant, preparem el sofregit tallant la ceba. Oli a la cassola, i, a dins, la ceba. Tallem la sípia i esberlem la patata.
4.Quan la ceba estigui daurada, hi afegim els trossets de sípia. Tallem l'all ben petit. Posem sal a la cassola, els trossets d'all, i ara hi aboquem el tomàquet.
5.Així queda el sofregit. Hi posem un pèl més de sal. Després hi afegim la patata esberlada i el fumet. Ho deixem coure.
6.Després hi aboquem una mica d'all i força julivert. I, al final, els pèsols.
2.Després, hi afegim sal.
3.Mentrestant, preparem el sofregit tallant la ceba. Oli a la cassola, i, a dins, la ceba. Tallem la sípia i esberlem la patata.
4.Quan la ceba estigui daurada, hi afegim els trossets de sípia. Tallem l'all ben petit. Posem sal a la cassola, els trossets d'all, i ara hi aboquem el tomàquet.
5.Així queda el sofregit. Hi posem un pèl més de sal. Després hi afegim la patata esberlada i el fumet. Ho deixem coure.
6.Després hi aboquem una mica d'all i força julivert. I, al final, els pèsols.