Guatlles caramel·litzades

imatge de recurs
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Magí Huguet
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Vinya Rosa, Barcelona

INGREDIENTS

  • 6 guatlles
  • 1/4 l brou d'aviram
  • 3 grans d'all
  • làmines de caramel
  • 1/2 copa de conyac
  • api
  • pastanaga
  • tomàquet
  • ceba
  • llorer
  • puré de patates (opcional)
  • oli d'oliva
  • vinagre balsàmic
  • llard
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, daureu la carcanada de les guatlles en una paella amb oli. Tot seguit, afegiu-hi les verdures trossejades i flamegeu-ho amb conyac.
Quan s'hagi evaporat l'alcohol, afegiu-hi el brou d'aviram i deixeu-ho reduir. Passeu-ho per un colador xinès i afegiu-hi unes gotes de vinagre. Mentrestant, poseu llard de porc en una altra paella i deixeu-lo desfer. Salpebreu les guatlles i incorporeu-les a la paella. Quan les tingueu daurades, poseu-les al forn un parell de minuts. I ja per acabar, poseu puré de patates al plat i col·loqueu-hi les guatlles a sobre. Decoreu-ho amb la salsa que heu preparat abans.
Anar al contingut