Guarapo de papelón (Refresc de sucre de canya) - Maracaibo, Veneçuela

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Gleysi Garcia Adrianza, l'Hospitalet de Llobregat
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Per a esportistes

INGREDIENTS

  • 1 bloc de panela o papelón (sucre de canya)
  • 1/4 de l de suc de llimona
  • 3 l d'aigua

PREPARACIÓ

Poseu l'aigua en una olla i escalfeu-la una mica. Desfeu el bloc de panela en l'aigua. També podeu accelerar aquest procés si primer trossegeu o ratlleu la panela: es desfarà abans.
Barregeu-hi el suc de llimona. Tasteu-ho, i si ho trobeu massa àcid afegiu-hi una mica més d'aigua. Si fos massa dolç per al vostre paladar, afegiu-hi més suc de llimona.
Deixeu-ho refredar a la nevera com a mínim un parell d'hores abans de servir-ho.
Anar al contingut