Guarapo de papelón (Refresc de sucre de canya) - Maracaibo, Veneçuela
- Programa: Karakia
- Cuina: Gleysi Garcia Adrianza, l'Hospitalet de Llobregat
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a esportistes
INGREDIENTS
- 1 bloc de panela o papelón (sucre de canya)
- 1/4 de l de suc de llimona
- 3 l d'aigua
PREPARACIÓ
Poseu l'aigua en una olla i escalfeu-la una mica. Desfeu el bloc de panela en l'aigua. També podeu accelerar aquest procés si primer trossegeu o ratlleu la panela: es desfarà abans.
Barregeu-hi el suc de llimona. Tasteu-ho, i si ho trobeu massa àcid afegiu-hi una mica més d'aigua. Si fos massa dolç per al vostre paladar, afegiu-hi més suc de llimona.
Deixeu-ho refredar a la nevera com a mínim un parell d'hores abans de servir-ho.
Barregeu-hi el suc de llimona. Tasteu-ho, i si ho trobeu massa àcid afegiu-hi una mica més d'aigua. Si fos massa dolç per al vostre paladar, afegiu-hi més suc de llimona.
Deixeu-ho refredar a la nevera com a mínim un parell d'hores abans de servir-ho.