Guacamole amb musclos, caviar i tomàquet

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: Pep Masiques
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Can Rin, Cabrils (Maresme)

INGREDIENTS

  • 12 musclos
  • 4 alvocats
  • 2 tomàquets
  • caviar o succedani
  • 1/2 ceba
  • 1/2 llimona
  • oli d'oliva extra verge
  • porradell
  • nachos
  • sal i pebre
  • sal grossa

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb aigua bulliu els musclos fins que s'obrin.
Per fer el guacamole, poseu en un bol la polpa de l'alvocat, la ceba picada, l'oli i el suc de mitja llimona i aixafeu-ho tot amb una forquilla.

A continuació, en un cassó amb aigua bullint escaldeu els tomàquets durant uns segons. Seguidament, deixeu-los refredar en un bol amb aigua i gel. Quan ja estiguin freds, peleu-los, talleu-los a quarts, traieu-ne les llavors, talleu-los a dauets i poseu-los en un bol amb oli d'oliva, sal i pebre.

I ja per acabar, poseu un motllo al centre del plat, ompliu-lo fins a la meitat amb el "guacamole", poseu-hi el caviar i el tomàquet a sobre i desemmotlleu-lo. Finalment, poseu-hi els musclos sense clova a sobre, uns quants "nachos" al voltant i guarniu el plat amb una mica de cibulet picat, caviar, tomàquet i sal grossa.