Guacamole amb fesolets

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Guacamole amb fesolets
  • (per compartir)
  • 1 alvocat
  • oli de gira-sol
  • oli d'oliva verge
  • 150 g de fesols cuits
  • 4 tomàquets de pera
  • suc de llimona
  • 1 ceba tendra
  • fulles de julivert
  • 2 gotes de tabasco verd

PREPARACIÓ

1. Obrim l'alvocat, en traiem el pinyol i amb una cullereta traiem la polpa de l'alvocat i la posem dins del got de la batedora elèctrica.

2. Afegim una pica de sal a aquesta polpa i ho triturem amb la batedora elèctrica fins a obtenir una crema.

3. Afegim oli d'oliva i oli de gira-sol al got de la batedora elèctrica, com si volguéssim fer una maionesa. Ho tornem a batre, fins que obtinguem una crema molt fina.

4. Piquem la ceba tendra i una mica de julivert, i tallem els tomàquets de pera a dauets. Ho afegim tot a la crema, amb el suc de llimona.

5. Passem per un colador els fesolets, per treure'ls tot el suc. Els afegim també al got de la crema d'alvocat.

6. Barregem bé tots els ingredients del got i ja tenim el guacamole amb fesolets. Si us agrada el picant, és el moment d'afegir-hi dues gotetes de tabasco verd. Salut!