Grybai su pomidorais (Xampinyons amb salsa rosa) - Lituània
- Programa: Karakia
- Cuina: Jura Zymantas, Barcelona
INGREDIENTS
- xampinyons
- ceba
- maionesa
- quetxup
- oli
PREPARACIÓ
Peleu i talleu la ceba ben petita. Sofregiu-la en una paella amb una mica d'oli.
Netegeu els xampinyons i talleu-los a làmines o a trossos. Feu-los coure en un cassó amb aigua i sal. Un cop bullits, afegiu-los a la paella del sofregit de ceba. Remeneu-ho bé i aboqueu-ho al plat. Prepareu una salsa rosa barrejant la maionesa amb el quetxup.
Amaniu els xampinyons amb la salsa i ja ho podeu servir.
Netegeu els xampinyons i talleu-los a làmines o a trossos. Feu-los coure en un cassó amb aigua i sal. Un cop bullits, afegiu-los a la paella del sofregit de ceba. Remeneu-ho bé i aboqueu-ho al plat. Prepareu una salsa rosa barrejant la maionesa amb el quetxup.
Amaniu els xampinyons amb la salsa i ja ho podeu servir.