"Groguillo" de llenguado

  • Programa: Cuines
  • Cuiner: David Solé
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: El Barquet, Tarragona

INGREDIENTS

  • 4 llenguados de 300 g
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1/2 culleradeta de tomàquet triturat
  • brins de safrà
  • 1 culleradeta de farina
  • brou de crustacis
  • oli d'oliva
  • sal

PREPARACIÓ

Per començar, enrossiu una mica de ceba picada en una paella amb oli.
Tot seguit, afegiu-hi una mica d'all picat i una fulla de llorer. Quan estigui ben ros, incorporeu-hi una mica de tomàquet triturat i barregeu-ho bé. Després, afegiu-hi una mica de safrà i farina, i torneu-ho a remenar. Finalment, incorporeu-hi el brou de crustacis calent i deixeu que arrenqui el bull. Un cop hagi arrencat el bull, afegiu-hi els llenguados i deixeu-ho coure tapat durant uns 3 o 4 minuts. I ja, per acabar, rectifiqueu-ho de sal i ja podreu emplatar-ho.