Green bean casserole (Cassola de mongetes) - Estats Units

imatge de recurs
  • Programa: Karakia
  • Cuina: Greta Paa-Kerner, Barcelona

INGREDIENTS

  • 1 sobre de crema de xampinyons
  • 1 sobre de crema d'espàrrecs
  • 1 kg de mongeta fina (pot ser congelada)
  • 1 pot gros de ceba fregida
  • aigua
  • llet
  • oli

PREPARACIÓ

Desfeu el sobre de crema d'espàrrecs en una cassola amb llet (o llet i aigua si no ho voleu tan fort). Després, desfeu-hi la crema de xampinyons. Us anirà molt bé un batedor, perquè evitarà que s'hi facin grumolls.
Poseu un raig d'oli en una safata que pugui anar al forn. Feu-hi un llit de ceba fregida (en venen de preparada: sembla ceba torrada) ben bé d'un dit de gruix.
Afegiu les mongetes a la cassola de la crema de verdures que teniu reservada; remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat i aboqueu-ho per sobre el llit de ceba. Feu-hi una altra capa de ceba fregida per sobre i enforneu-ho uns 30 o 40 minuts, a temperatura mitjana.

Nota: Aquest és un dels acompanyaments tradicionals del gall dindi que es prepara per al Dia d'Acció de Gràcies.
Anar al contingut