Green bean casserole (Cassola de mongetes) - Estats Units
- Programa: Karakia
- Cuina: Greta Paa-Kerner, Barcelona
INGREDIENTS
- 1 sobre de crema de xampinyons
- 1 sobre de crema d'espàrrecs
- 1 kg de mongeta fina (pot ser congelada)
- 1 pot gros de ceba fregida
- aigua
- llet
- oli
PREPARACIÓ
Desfeu el sobre de crema d'espàrrecs en una cassola amb llet (o llet i aigua si no ho voleu tan fort). Després, desfeu-hi la crema de xampinyons. Us anirà molt bé un batedor, perquè evitarà que s'hi facin grumolls.
Poseu un raig d'oli en una safata que pugui anar al forn. Feu-hi un llit de ceba fregida (en venen de preparada: sembla ceba torrada) ben bé d'un dit de gruix.
Afegiu les mongetes a la cassola de la crema de verdures que teniu reservada; remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat i aboqueu-ho per sobre el llit de ceba. Feu-hi una altra capa de ceba fregida per sobre i enforneu-ho uns 30 o 40 minuts, a temperatura mitjana.
Nota: Aquest és un dels acompanyaments tradicionals del gall dindi que es prepara per al Dia d'Acció de Gràcies.
Poseu un raig d'oli en una safata que pugui anar al forn. Feu-hi un llit de ceba fregida (en venen de preparada: sembla ceba torrada) ben bé d'un dit de gruix.
Afegiu les mongetes a la cassola de la crema de verdures que teniu reservada; remeneu-ho perquè quedi tot ben barrejat i aboqueu-ho per sobre el llit de ceba. Feu-hi una altra capa de ceba fregida per sobre i enforneu-ho uns 30 o 40 minuts, a temperatura mitjana.
Nota: Aquest és un dels acompanyaments tradicionals del gall dindi que es prepara per al Dia d'Acció de Gràcies.