Gratinat d'anxoves
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Magí Huguet
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Vinya Rosa, Barcelona
INGREDIENTS
- 6 patates mitjanes
- 2 cebes mitjanes
- 24 filets d'anxoves
- 300 g formatge ratllat
- 100 g formatge cremós
- 50 g mantega
- 1/2 l nata líquida
- sal
- pebre
- farigola
- comí
- orenga
PREPARACIÓ
Per començar, poseu mantega en una cassola i esteneu-la bé.
Afegiu-hi les patates, que prèviament haureu pelat i trossejat, la ceba tallada, les anxoves i el fornatge cremós. Salpebreu-ho i afegiu-hi el comí i la farigola. A continuació, incorporeu-hi una altra capa de patata. Afegiu-hi formatge ratllat, comí i farigola. Aboqueu-hi la crema de llet i una mica de llet. Finalment, tapeu-ho amb paper d'alumini i poseu-ho al forn, que ha d'estar molt calent, durant una hora i mitja. I ja per acabar, emplateu-ho.
Afegiu-hi les patates, que prèviament haureu pelat i trossejat, la ceba tallada, les anxoves i el fornatge cremós. Salpebreu-ho i afegiu-hi el comí i la farigola. A continuació, incorporeu-hi una altra capa de patata. Afegiu-hi formatge ratllat, comí i farigola. Aboqueu-hi la crema de llet i una mica de llet. Finalment, tapeu-ho amb paper d'alumini i poseu-ho al forn, que ha d'estar molt calent, durant una hora i mitja. I ja per acabar, emplateu-ho.