Graellada de verdures amb sardines a la planxa i salsa "remoulade"

  • Programa: La cuina de l'Isma
  • Cuiner: Isma Prados
  • Dificultat: Mitja
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Per a 2 persones:
  • 1 endívia
  • 2 cebes tendres
  • 1 tomàquet verd
  • 1 cabdell d'enciam francès
  • 8 espàrrecs verds
  • 4 patates violetes al caliu
  • Per a la salsa:
  • maionesa
  • 4 filets d'anxova
  • mostassa
  • tàperes
  • 1 carbassó petit
  • 8 sardines

PREPARACIÓ

1. Comencem a preparar la graellada netejant les sardines.

2. Per fer la salsa, tallem el carbassó i les anxoves i ho posem dins la maionesa amb la mostassa. Després hi afegim les tàperes.

3. Posem les cebes i els espàrrecs en una graella. Un rajolinet d'oli, sal i pebre pel damunt dels espàrrecs... i marquem també les patates violetes fetes al caliu. I també coem els tomàquets i les endívies.

4. Posem les sardines a la planxa amb un rajolinet d'oli i, al final, a la graella, hi afegirem l'enciam. Ja la tenim feta.

Aquest plat es va acompanyar d'una crema catalana per postres, al menú proposat el 10 d'abril.