Graellada de verdures amb sardines a la planxa i salsa "remoulade"
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per a 2 persones:
- 1 endívia
- 2 cebes tendres
- 1 tomàquet verd
- 1 cabdell d'enciam francès
- 8 espàrrecs verds
- 4 patates violetes al caliu
- Per a la salsa:
- maionesa
- 4 filets d'anxova
- mostassa
- tàperes
- 1 carbassó petit
- 8 sardines
PREPARACIÓ
1. Comencem a preparar la graellada netejant les sardines.
2. Per fer la salsa, tallem el carbassó i les anxoves i ho posem dins la maionesa amb la mostassa. Després hi afegim les tàperes.
3. Posem les cebes i els espàrrecs en una graella. Un rajolinet d'oli, sal i pebre pel damunt dels espàrrecs... i marquem també les patates violetes fetes al caliu. I també coem els tomàquets i les endívies.
4. Posem les sardines a la planxa amb un rajolinet d'oli i, al final, a la graella, hi afegirem l'enciam. Ja la tenim feta.
Aquest plat es va acompanyar d'una crema catalana per postres, al menú proposat el 10 d'abril.
2. Per fer la salsa, tallem el carbassó i les anxoves i ho posem dins la maionesa amb la mostassa. Després hi afegim les tàperes.
3. Posem les cebes i els espàrrecs en una graella. Un rajolinet d'oli, sal i pebre pel damunt dels espàrrecs... i marquem també les patates violetes fetes al caliu. I també coem els tomàquets i les endívies.
4. Posem les sardines a la planxa amb un rajolinet d'oli i, al final, a la graella, hi afegirem l'enciam. Ja la tenim feta.
Aquest plat es va acompanyar d'una crema catalana per postres, al menú proposat el 10 d'abril.