Ginatang hipon (Marisc amb llet de coco) - Filipines

  • Programa: Karakia
  • Cuiner: Eddie Romero (restaurant Fil.Manila), Barcelona

INGREDIENTS

  • potes de cranc (surimi)
  • gambes
  • llet de coco
  • pebrot vermell
  • pebrot verd
  • carabassa
  • gingebre
  • ceba
  • langka
  • vi blanc
  • llet
  • all
  • oli

PREPARACIÓ

En una cassola amb oli, sofregiu-hi un all tallat en làmines.
Afegiu-hi una mica de pebrot verd, ceba i gingebre, tot tallat a trossos petits.
Un cop tingueu les verdures sofregides, afegiu a la cassola les potes de cranc trossejades i les gambes.
Aboqueu-hi un bon raig de llet de coco, una mica de llet i un rajolí de vi blanc.
Després incorporeu a la cassola una mica de carabassa tallada a quadrets i uns quants trossos de langka.
Remeneu-ho i deixeu-ho coure uns 20 minuts.