Gelatina de poma amb taronja i tomàquet confitats
- Programa: Sota terra
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Pells i cors de pomes (mínim 4)
- Fulles de gelatina
- Pells i retalls de tomàquet ratllat
- Pells de taronja
- Sucre
PREPARACIÓ
1. Feu bullir les pells i retalls de poma amb mig litre d'aigua i sucre durant 15 minuts a foc lent. Han de quedar uns 400 g de suc de poma. Coleu-lo i foneu-hi 2 fulles de gelatina, prèviament hidratades en aigua freda i escorregudes.
2. Repartiu-la en plats fondos i deixeu-la quallar a la nevera.
3. Trossegeu els retalls de tomàquet i poseu-los en un cassó a foc lent amb la mateixa quantitat de sucre iun raig d'aigua. Deixeu que es faci una confitura.
4. Talleu les pells de taronja a bastonets. Escaldeu-les amb aigua tres vegades. Poseu-les en un cassó amb aigua nova i sucre i feu-ho confitar.
5. Repartiu la confitura de tomàquet i taronja per sobre la gelatina i serviu-ho.
2. Repartiu-la en plats fondos i deixeu-la quallar a la nevera.
3. Trossegeu els retalls de tomàquet i poseu-los en un cassó a foc lent amb la mateixa quantitat de sucre iun raig d'aigua. Deixeu que es faci una confitura.
4. Talleu les pells de taronja a bastonets. Escaldeu-les amb aigua tres vegades. Poseu-les en un cassó amb aigua nova i sucre i feu-ho confitar.
5. Repartiu la confitura de tomàquet i taronja per sobre la gelatina i serviu-ho.