Gelatina de poma amb taronja i tomàquet confitats

  • Programa: Sota terra
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • Pells i cors de pomes (mínim 4)
  • Fulles de gelatina
  • Pells i retalls de tomàquet ratllat
  • Pells de taronja
  • Sucre

PREPARACIÓ

1. Feu bullir les pells i retalls de poma amb mig litre d'aigua i sucre durant 15 minuts a foc lent. Han de quedar uns 400 g de suc de poma. Coleu-lo i foneu-hi 2 fulles de gelatina, prèviament hidratades en aigua freda i escorregudes.

2. Repartiu-la en plats fondos i deixeu-la quallar a la nevera.

3. Trossegeu els retalls de tomàquet i poseu-los en un cassó a foc lent amb la mateixa quantitat de sucre iun raig d'aigua. Deixeu que es faci una confitura.

4. Talleu les pells de taronja a bastonets. Escaldeu-les amb aigua tres vegades. Poseu-les en un cassó amb aigua nova i sucre i feu-ho confitar.

5. Repartiu la confitura de tomàquet i taronja per sobre la gelatina i serviu-ho.