Gelat de torró

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les ametlles són fruita seca rica, en vitamina E de funció antioxidant i greixos saludables del tipus poliinsaturats, nutrients importants per a la salut cardiovascular.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 barra de torró de Xixona

    6 rovells d'ou

    500 g de llet fresca

    450 g de nata 35%

    faves de cacau

    100 g xocolata del 75%

    50 g whisky

    60 g d'ametlla torrada

PREPARACIÓ

  1. Muntem els rovells d'ou amb el batedor.
  2. Mentrestant, en una olla fem arrencar el bull a la nata i la llet juntament amb el torró trinxat.
  3. Triturem amb la batedora la barreja de llet, nata i torró.
  4. Deixem que aquesta barreja estigui tèbia, i llavors hi afegim els rovells d'ou. Ho remenem i ho tornem a posar a foc molt lent durant 20 min, sense que arribi a bullir mai, ni sense parar de remenar.
  5. Deixarem refredar la barreja a temperatura ambient dins d'uns motlles de flam petits.
  6. Ho posem al congelador.
  7. Desfem la xocolata amb un raig generós de whisky i 200 g de nata.
  8. Desemmotllem el gelat,  hi aboquem la xocolata calenta per sobre, ametlla torrada picada i les faves de cacau, i ho servim.
Anar al contingut